O skupině Epica

30. srpna 2010 v 11:30 | Veronika |  Epica
Bývalí členové:
Ad Sluijter- kytara/ 2003-2008
Jeroen Simons- bicí/ 2003-2008

Členové:
Coen Janssen- klávesy/ 2003-
Datum narození: 2. 04. 1981
Místo narození: Holandsko
Znamení: Beran

epica-Coen Janssen
Simone Simons- zpěv/ 2003-
Datum narození: 2. 04. 1981
Místo narození: Holandsko
Znamení: Beran

epica-simone simons
Yves Huts- baskytara/ 2003-
Datum narození: 21. 05. 1979
Místo narození: Holandsko
Znamení: Blíženci

epica-Yves Huts
Mark Jansen- kytara, zpěv/ 2003-
Datum narození: 15. 12. 1978
Místo narození: Holandsko
Znamení: Střelec

epica-mark jansen

Ariën van Weesenbeek- bicí/
2007-
Datum narození: 17. 05. 1980
Místo narození: Holandsko
Znamení: Býk

epica-Ariën van Weesenbeek
Isaac Delahaye- kytara/ 2009-
Datum narození: 9. 01. 1982
Místo narození: Ypres, Belgie
Znamení: Kozoroh

epica-Isaac Delahaye

Nizozemská symfonicko/metalová kapela byla založena r. 2002. Mark Jansen odešel z After Forever, našel kytaristu Ada Sluijtera, basistu Yvese Hutse a klávesistu a pianistu Coena Janssena. Bubeník Jeroen Simons a zpěvačka Simone Simons poté doplnili kapelu. Název kapely je odvozený z alba skupiny Kamelot, někteří členové kapely jsou jejich velkými fanoušky. Ale hudebně Epica není jen o rocku a symfonickém metalu, ale také o filmové hudbě.

Epica poté sestavila sbor - složený z šesti mužů a šesti žen - a smyčcový orchestr - troje housle, dvě violy, dvě violoncella a kontrabas - který měl hrát s nimi. Producentem jejich debutového alba The Phantom Agony byl Sacha Paeth a bylo vydáno ke konci roku 2003.

Rok, který začal na tak vysoké úrovni, skončil smutně, když se Jeroen Simons rozhodl opustit kapelu. Tohle byla pro kapelu hodně nepříjemná situace a tak si zve na hostování bubeníka jménem Ariën van Weesenbeek.

Diskografie:
2009- Design Your Universe
2009- The Classical Conspiracy CD2
2009- The Classical Conspiracy CD1
2008- Chasing The Dragon
2007- Never Enough
2007- The Divine Conspiracy



Zdroj:
O skupině:
http://o-skupine.hudebniskupiny.cz/epica
http://www.epica-fansite.com/kapela/biography

Fotky:
http://rebeccarawr.rajce.idnes.cz/Masters_of_Rock-15.7.-18.7.2010/
http://foto.osobnosti.cz/coen-janssen-311545


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 BlackburnLIDIA BlackburnLIDIA | E-mail | Web | 19. března 2012 v 8:52 | Reagovat

If you want to buy a house, you will have to receive the <a href="http://goodfinance-blog.com">loans</a>. Moreover, my sister always uses a financial loan, which supposes to be really fast.

2 vintage bridal gowns vintage bridal gowns | E-mail | Web | 18. ledna 2013 v 7:59 | Reagovat

Awesome! I thank you your contribution to this matter. It has been useful. my blog:
http://www.movedress.com/wedding-dress-function-occasion.html

3 wedding dresses cheap wedding dresses cheap | E-mail | Web | 18. ledna 2013 v 10:44 | Reagovat

Thank you very much for yet another excellent post. I have been a big fan for several days, and it's now one of my favorite sites! With so many autogenerated blogs out there, its refreshing to find a real one. I run a site that is very similar, would you be interested write a guest post on it? If you are interested, please send me an email!
http://www.movedress.com

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama